Rob ter Steege, fluitist.

DWARSFLUITLESSEN en lessen ALGEMENE MUZIKALE VORMING

 

Dwarsfluitlessen volgens de erkende muziekschoolmethoden en dwarsfluitlessen met een eigen accent of een  combinatie daarvan. Met improvisaties, wereldmuziek, pop, Iers......of maak je eigen techno, jawel, met fluit. En klassiek natuurlijk. Voordat we beginnen maken we even kennis. Dan kunnen we even kijken wat je wilt en kunt, en hoe we daarmee verder gaan.

Ik begeleid je ook als je op panfluit of shakuhachi (Japanse bamboefluit) verder wilt.

In Eindhoven - Stratum op de Sint Gerlachstraat 80 

  Tel: 06-38180332 of Email naar robtersteege@gmail.com.

Hoe oud moet je zijn om te beginnen?

Om met lessen te beginnen moet je groot genoeg zijn om de fluit goed vast te kunnen houden. De meeste kinderen zijn dan ongeveer 8 a 9 jaar oud. Je kan ook met bamboe dwarsfluiten beginnen, Of met een panfluit, die hebben een hele mooie klank en je kan er al heel wat op leren. Mooie Indiase fluiten kan je bij mij huren of lenen. Als je dan groot genoeg bent kan je overstappen op een zilveren of verzilverde fluit. die kost al gauw zo'n 500 Euro, maar via het internet kan je vaak hele goede kopen voor weinig geld. Als je iets op het oog hebt wil ik wel een keer komen kijken of het ook een goede is.

Heb je nog geen instrument? Ik heb diverse verzilverde instrumenten die leerlingen kunnen huren. De kosten zijn € 10,- per maand.
WAT KOSTEN DE LESSEN?
De lessen kosten € 17,- per half uur en worden een keer per week gegeven op een afgesproken tijd.

In principe betaal je voor een aantal keer. Het voordeel is dat als je  niet kunt en je zegt dat de week van tevoren, dat we een andere afspraak kunnen maken of een keer een week kunnen overslaan  Je moet dat dan wel een week van tevoren zeggen.

Heb je weinig tijd om te komen en wil je toch graag spelen dan kan je ook een keer in de twee weken 45 minuten komen, dat kost dan  € 25.-- 

Als het lukt en je vindt het leuk dan probeer ik of je een gedeelte van de les kan delen met iemand die net zo ver is als jij. Dan heb je dus 15 minuten privéles en 30 minuten samen met iemand voor de prijs van een half uur.

Wie is Rob ter Steege

Ik begon op mijn 14e met dwarsfluit spelen, bij ons in de buurt was geen muziekleraar dus ik begon met allerlei bamboefluitjes. Al snel ging ik Jazz en Pop spelen, en daarna pas klassiek. Ik werk ook veel met verhalen en theatergroepen, studeerde fluit in India en op z'n Japans, pas later ging ik naar het conservatorium en deed ik staatsexamen docent dwarsfluit. Sindsdien geef ik dwarsfluitlessen in alle stijlen die ik heb gespeeld en verzorg  een of twee dagen per week invallessen op muziekscholen in Brabant, Limburg en Noord-Holland. Ook vertel ik op scholen en theaters  (reis) verhalen over en met (natuurlijk life) muziek onder de naam "de geheimzinnige fluitspeler" .

klik hier voor meer over wie ik ben en wat ik doe