DWARSFLUITLESSEN, ALGEMENE, MUZIKALE, VORMING, wereldmuziek,Dwarsfluitles in Eindhoven,Dwarsfluit,Improvisatie, Eindhoven, muziekschool, muziekverhalen

    Rob ter Steege, fluteplayer. Flute lessons and general musical education.

      DWARSFLUITLESSEN en lessen ALGEMENE MUZIKALE VORMING

 

 

Methodic lessons on  the concert flute, panflute, Japanese shakuhachi and bansuri (Indian flutestyle). Also for children and beginners. Lessons are general in Dutch but can  be given in English and German and more or less in French and some Spanish.  Apart from the general flute technique - how to play the flute etc. - you can make your own musical choises, from classic styles to modern experimental sounds. It is possible to rent a flute  for  € 15,- a month. The price of the lessons is  20,00 1/2 h. (once a week) or 30,00 3/4 h.  every two weeks for advanced students (or if you are very busy).

Ook voor kinderen en beginners. Dwarsfluitlessen volgens de erkende muziekschoolmethoden. Van klassiek tot  improvisaties, wereldmuziek, pop, Iers . Of maak je eigen metal, dance of.... jawel, met fluit. Voordat we beginnen maken we even kennis. Dan kunnen we even kijken wat je wilt en kunt, en hoe we daarmee verder gaan.

Ik begeleid je ook als je op panfluit of shakuhachi (Japanse bamboefluit) verder wilt.

In Eindhoven - (Stratum)Sint Gerlachstraat 80 

  Tel: 06-38180332 of Email naar robtersteege@gmail.com.

Hoe oud moet je zijn om te beginnen?

Om met lessen te beginnen moet je groot genoeg zijn om de fluit goed vast te kunnen houden. De meeste kinderen zijn dan ongeveer 8 a 9 jaar oud. Je kan ook met bamboe dwarsfluiten beginnen, Of met een panfluit, die hebben een hele mooie klank en je kan er al heel wat op leren. Heb je nog geen instrument? Ik heb diverse verzilverde instrumenten die je kan huren. De kosten zijn € 15,- per maand.

 
WAT KOSTEN DE LESSEN?
De lessen kosten € 20,00 per half uur en worden een keer per week gegeven op een afgesproken tijd. Heb je weinig tijd om te komen en wil je toch graag spelen dan kan je ook een keer in de twee weken 45 minuten komen, dat kost dan  € 30.-.

In principe betaal je voor een aantal keer. Het voordeel is dat als je  niet kunt en je zegt dat de week van tevoren, dat we een andere afspraak kunnen maken of een keer een week kunnen overslaan  Je moet dat dan wel een week van tevoren zeggen.

Als het lukt en je vindt het leuk dan probeer ik of je een gedeelte van de les kan delen met iemand die net zo ver is als jij. Dan heb je dus 15 minuten privéles en 30 minuten samen met iemand voor de prijs van een half uur.

Wie is Rob ter Steege

Ik begon op mijn 14e met dwarsfluit spelen. Bij ons in de buurt was geen muziekleraar dus ik begon met allerlei bamboefluitjes. Ik  studeerde fluit in India en op z'n Japans. Al snel ging ik Jazz en Pop spelen. Later ging ik naar het conservatorium en werd docent dwarsfluit. Ik werk graag met verhalen en theatergroepen,  geef dwarsfluitlessen in alle stijlen die ik heb gespeeld en verzorg lessen op muziekscholen in Brabant en Limburg. Ik maak educatieve programma's voor scholen en vertel (reis) verhalen over en met (natuurlijk life) muziek onder de naam "de geheimzinnige fluitspeler" .

klik hier voor meer over wie ik ben en wat ik doe