http://www.creatieve-workshops-muziek.nl/google227c22b26c5fc383.html >

 

 

 ...de Geheimzinnige Fluitspeler........

 

 

Boekingen, vragen of meer info?

 

stuur een berichtje naar 

robtersteege@gmail.com

of bel vrijblijvend 06-38180332

klik voor: 

  Verhalen met Muziek

 Muziekinstrumenten workshops

 

 

de vertelboom met de schommel

                 Het wereldfluit-spel

 

het wereld-fluit-spel

Ergens op je wereldreis mag je meespelen op het plaatselijke muziekfeest. Met je klasgenoten als begeleiders speel je op een onbekend soort fluit. Het lukt je om een swingende solo te maken want je hebt net geoefend op je eigengemaakte fluitje (die je ook mee naar huis mag nemen)!

 

Concert en verhalen over wereldmuziek - zelf een fluitje maken dat je mee naar huis mag nemen - spelen op onbekende instrumenten - presentatie voor de ouders.

Voor alle basisschoolgroepen, dus voor groep 1 t/m 8, is er een passende workshop .

 

Workshops deed ik o.a. voor:  Stichting Swing, 't Platform Heemskerk, de Zonnewijzer Valkenswaard, Kompas Beverwijk, Daltonschool Santpoort-Z, Antoniushof Castricum, 't Schrijverke den Bosch .........en nog vele anderen.

Voor alle basisschoolgroepen, dus voor groep 1 t/m 8, is er een passende workshop.

Fluitjes maken, meespelen, knutselen en  leren. 
Voor groepen tot 25 kinderen. 

Tijdsduur voor alle groepen 55 minuten

Tussen de workshops moet 15 minuten zijn voor een eventuele uitloop en het herordenen van het materiaal.

110,--  voor de voorstelling plus een bijdrage voor de materialen - per fluitje (een pijpje bewerkt)          0,50  ( minimaal 2 groepen op dezelfde locatie.  Prijs voor een enkele groep  170,- )

Bijdrage reiskosten 0,19 per km

Presentatie van een of meer groepen binnen twee uur uur na de laatste workshop 50,-- (maximale duur 20 minuten)

Voor wie de fluit compleet wil hebben hierbij de lengte van de buisjes incl.. kurkje: C=16,3;D=14,5;E=13; F=12,5; G=11,2; A=9,5 cm. Het kurkje duwen we 1,5 cm in de fluit.

 

 

 

Wie is Rob ter Steege

Ik begon op mijn 14e met dwarsfluit spelen, bij ons in de buurt was geen muziekleraar dus ik begon met allerlei bamboefluitjes. Al snel ging ik Jazz en Pop spelen, en daarna pas klassiek. Ik werk ook veel met verhalen en theatergroepen, studeerde fluit in India en op z'n Japans, pas later ging ik naar het conservatorium en deed ik staatsexamen docent dwarsfluit. Sindsdien geef ik dwarsfluitlessen in alle stijlen die ik heb gespeeld en verzorg  een workshops op culturele centra en scholen door heel Nederland en Vlaanderen. Ook vertel ik op scholen en theaters  (reis) verhalen over en met (natuurlijk live) muziek.